Ook kersverse periodekampioen SC Emma (zo) legt het af tegen DFC (5-3)

3 november 2008 721x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ook kersverse periodekampioen SC Emma (zo) legt het af tegen DFC (5-3)

DFC won dinsdagavond de achtste wedstrijd in het eigen Jubileumtoernooi met 5-3 van het op volle sterkte verschenen eerste zondagteam van SC Emma. De gastploeg veroverde twee dagen geleden nog de eerste periodetitel in de vierde klas van het zondagvoetbal. De ruime triomf van DFC krijgt zodoende extra glans.


DFC legde bij vlagen weer keurige combinaties op de grasmat. De 3-1 voorsprong bij rust was zelfs een magere afspiegeling van het overwicht van DFC dat zich heel wat kansen creëerde maar slordig was in de afwerking. Zo miste Davut Sahan tegen zijn gewoonte in zelfs vanaf de elfmeter.


Man-van-de-avond bij de thuisploeg was zonder meer spits Ibo Karasahin die voor rust drie keer trefzeker was en dé ideale hattrick net aan z´n neus voorbij zag gaan doordat SC Emma bij 2-0 kon tegen scoren via Lars de Jong. Maar dat maakt Ibo´s prestatie niet minder bewonderenswaardig.


In het tweede bedrijf maakte A-junior Lutfullah Kilic op prima wijze zijn debuut in het eerste van DFC als vervanger van Davut Sahan. De 3-2 van  SC Emma na zo´n twintig minuten via Leroy Rodrigues schudde DFC weer wakker. Via goals van Sadik Karasahin (strafschop 4-2)  en Merijn van Groesen (5-2) bracht DFC het kwaliteitsverschil opnieuw in de stand tot uiting. In de slotminuut bepaalde opnieuw Lars de Jong namens SC Emma de eindstand van deze achtste wedstrijd in de zg. Nederlaagserie DFC125 op 5-3.


Opstelling DFC: Danny Peters, Mark Jongeneel, Marcel van Nes, Marco van Woerkom, Louisiano Trinidad, Dennis Raaymakers, Coskun Altintas, Merijn van Groesen, Davut Sahan (46m Lutfullah Kilic), Sadik Karasahin, Ibo Karasahin (75m Davey Bommel).


*SSW dat DFC in september met 2-4 versloeg,  staat nog altijd verrassend bovenaan in het Serie-klassement. De eerstvolgende wedstrijd is zaterdag 15 november tegen ODS (17.00 uur). Daarna resten nog drie serieduels tegen resp. EBOH-zondag, Jong FC Dordrecht  en Wieldrecht. De uitslagen tot nu toe en de speeldata van de resterende wedstrijden zijn te vinden op de Jubileumsite. Daar staan ook teamfoto´s van alle acht ploegen die het in de voorbije maanden al tegen DFC opnamen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com