LAMBERT JANSSEN TROFEE: Ibo Karasahin man of the match in derby

10 november 2008 719x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE: Ibo Karasahin man of the match in derby

Voor de speler van de week in de wedstrijd zaterdagmiddag tegen EBOH was het welhaast onontkoombaar dat de keuze viel op één van de broertjes Karasahin. Het tweetal drukte met ieder drie doelpunten wel een heel zware stempel op de Dordtse derby.


Uiteindelijk koos de jury ervoor om Ibo Karasahin (zie foto-inzet) , de jongste van het spitsenduo, tot man of the match te bombarderen. Zij het met een uiterst gering verschil. Hij deed dus goede zaken in de strijd om de Lambert Janssen Wisseltrofee.Voor Sadik Karasahin is er echter de troost dat hij zich inmiddels topscorer bij DFC mag noemen. Hij doelpuntte al vijf keer.


Het is trouwens toch opmerkelijk hoe gemakkelijk het elftal van trainer Laurens Gerlich het vijandelijke doel weet te vinden, want inmiddels hebben de rood-witten in 7 duels liefst 20 keer gescoord. Een gemiddelde van bijna 3 per wedstrijd. De overige doelpunten kwamen dit seizoen op naam van: Ibo Karasahin (4), Sahan Davut (3), Merijn van Groesen (3), Robin Ramesar (3) en Coskun Altintas (2).


*Zie ook de rubriek Roodwitte Rariteiten (9)


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com