LAMBERT JANSSEN TROFEE (2): Sabit ´dacht echt dat hij droomde…´

18 november 2008 1558x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE (2): Sabit ´dacht echt dat hij droomde…´

*Sabit Kayhan maakte niet alleen de belangrijke late minute goal voor DFC, eerder op de dag had hij al twee keer gescoord in DFC 2.  Een tweeledige hattrick op één dag en dat is een zeldzaam gebeuren. Reden voor een vraaggesprekje via Hyves tussen website-eindredacteur Fred van Dongen en Sabit, die volgende maand 19 wordt en vorig seizoen bij de A-junioren van DFC speelde:


Fred: Hoe laat was je er voor het tweede?
Sabit: Ik was om 10.45 bij DFC, hoewel ik er pas om 11 uur hoefde te zijn.
F:  Hoe laat kreeg je te horen dat je ook bij het eerste moest spelen?
S: Ik kreeg het te horen van mijn trainer Johan Mol na de wedstrijd toen ik effe buiten stond.
F: Wat dacht je toen je vlak voor tijd bij het eerste ineens de bal kreeg en een rake lob losliet?
S: Ja ik kon het eerst niet geloven dat ik had gescoord; was ff in shock en toen rende ik naar de hoekvlag met m´n shirt uit. Ik was echt heel erg blij dat ik de 2-2 scoorde in de blessure tijd.  Ik dacht echt dat ik droomde.
F: Wat voor reacties heb je gehad op die 2-2 tegen ODS?
S: Iemand zei nog redder in nood. En wat het leukste was: voor de wedstrijd zei ik tegen Marcel ´ik ga jullie vandaag redden´. Verder zeiden ze nog dat het een erg mooi doelpunt was. Ik vond het trouwens een echte Turkse goal, net als bij het laatste EK die last minute goal van Turkije.


F: Wanneer heb je voor het laatste drie goals op één dag gemaakt?
S: Ik denk dat het lang geleden was dat ik drie goals op één dag maakte…


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com