LAMBERT JANSSEN TROFEE (1): Sabit Kayhan man of the match tegen ODS

17 november 2008 712x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE (1): Sabit Kayhan man of the match tegen ODS

Het gebeurt niet vaak dat de jury van de Lambert Janssen Wisseltrofee voor de uitverkiezing van de man of the match uitkomt bij één van de wisselspelers. Tegen ODS –  voor zover kan worden nagegaan – was het zaterdagmiddag voor de eerste keer. Sabit Kayhan (foto), normaliter speler van het tweede elftal, kwam deze eer te beurt. Zijn doelpunt leverde voor DFC namelijk dik in blessuretijd alsnog een puntje in de stadsderby op.


De rapporteurs waren ook gecharmeerd van de invalbeurt van jeugdspeler Lutfullah Kilic. Ook hij kreeg een goed rapportcijfer. Minder te spreken was de jury over de rest van het elftal. Vijven en zessen vielen de voetballers van trainer Laurens Gerlich ten deel.


Aan het einde van het seizoen krijgt de DFC’er, die de meeste punten heeft vergaard in het klassement van de speler van de week de Lambert Janssen Wisseltrofee uitgereikt. De beker is nu in het bezit van doelman Danny Peters.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com