KNVB-BEKER: DFC 2 na vrijloting al zeker van plek in kwartfinale

25 november 2008 744x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor KNVB-BEKER: DFC 2 na vrijloting al zeker van plek in kwartfinale

DFC 2 is nu al verzekerd van een plek bij de laatste acht van het toernooi om de KNVB-districtsbeker voor reserveteams. Het tweede was het enige DFC-team dat niet allen de groepsfase zegevierend afsloot maar ook in de eerste hoofdronde tot winst kwam.


In de tweede hoofdronde is DFC 2 (reserve 3de klas) vrijgeloot, evenals IFC 2 (R 2e klas), Altena 2 (R 1e klas) en RCD 2 (R 1e klas). De resterende vier kwartfinalisten komen uit de volgende confrontaties:  Stedoco 3 (R 3e klas) – Roda Boys 2 (R 1e klas), LRC 2 (R Hfdkl)- Stedoco 2 (R 2e klas), Almkerk 2 (R Hfdkl) – ASWH 2 )R Hfdkl) en Heerjansdam 2 (R Hfdkl) – Rijsoord 4 (R 3e klas).


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com