Jubileumtoernooi DFC125: EBOH (zondag) nieuwe koploper na 0-4 zege

16 november 2008 798x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jubileumtoernooi DFC125: EBOH (zondag) nieuwe koploper na 0-4 zege

Het Jubileumtoernooi van DFC, de zogeheten nederlaagserie DFC125, heeft een nieuwe koploper. Het zondagteam van EBOH klopte dinsdagavond de jubilaris met 0-4. Daarmee verdrong EBOH SSW, dat eerder met 2-4 won van DFC, van de troon. Toernooi-winnaar is uiteindelijk de ploeg die DFC de grootste nederlaag toebrengt. De prijsuitreiking is medio december.


Het treffen tussen DFC en EBOH was het tiende van de serie. Er volgen  nog twee duels: op 2 december speelt DFC tegen FC Dordrecht 2 en op 16 december wordt de reeks afgesloten tegen Wieldrecht.


EBOH, dat uitstekend draait in de tweede klas van het zondagvoetbal en daar inmiddels is opgeklommen naar de tweede plek, bleek kwalitatief een maat te groot voor DFC dat bovendien nog enkele basisspelers miste vanwege blessures. Zo is Robin Ramesar langdurig uitgeschakeld wegens een scheurtje in een middenvoetsbeentje. A1-junior Matthijs Jongeneel debuteerde in de hoofdmacht van trainer Laurens Gerlich.


Het duel voltrok zich in een hoog tempo. DFC kroop niet in z´n schulp, het speelde achterin een op een. Het verschil tussen beide ploegen zat in de handelingssnelheid die bij EBOH hoger lag. De hoogte van de uitslag was wel geflatteerd voor DFC, dat Ibo Karasahin een strafschop zag missen. Voor EBOH scoorden Jeffrey Monster(2x waarvan 1x penalty), Appy Güller en Wesley Ebbers.


De wedstrijd werd vooraf gegaan door twee voorwedstrijdjes tussen de E- en F-pupillen van DFC en EBOH.*Meer over de Nederlaagserie DFC125 vindt u op onze speciale Jubileumsite.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com