JEUGD (5): Winst voor alle F-pupillenteams*Fraaie zege DFC D1

15 november 2008 600x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (5): Winst voor alle F-pupillenteams*Fraaie zege DFC D1

*De D1-pupillen van DFC boekten een fraaie 0-1 zege op Oranje Wit D3. De D-meisjes van DFC hadden een rustbeurt. Verlies was er helaas voor de E1-pupillen die het thuis niet redden tegen Heerjansdam E1 (0-7).


*Alle F-pupillenteams van DFC behaalden vanmorgen overwinningen. F3 werd nu al kampioen door Drechtstreek te kloppen. F1 was te sterk voor Streefkerk F1 (1-3), F2 won thuis met 2-0 van Heerjansdam F2, F4 haalde met 1-10 uit bij Sliedrecht F10 en F5 triomfeerde met 2-17 bij Dubbeldam F11.


*Streefkerk F1 – DFC F1 1-3 – Het was weer een wedstrijd  met mooi voetbal  van onze jongens, meldt onze verslaggever Adrie de Weerdt. ,,Ze waren zeker de baas op het veld tegen het toch wel sterke Streefkerk, dat zelfs op een 1-0 voorsprong kwam. De vreugde bij Streefkerk was van korte duur, want Dylan scoorde na mooi samenspel de gelijkmaker:1-1. De Pupil van de Week van vorige week, onze keeper Fatih stond weer een geweldige wedstrijd te keepen en weerhield diverse malen Streefkerk van scoren. Na de rust werd het al snel 1-2 door Stefan en even later scoorde Stefan weer en werd de eindstand 1-3. Onze spelers op rij: Fatih, Brenton, Nick, Stefan, Nicky, Bilaal, Marco en Dylan´´.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com