JEUGD (5): Opnieuw winst voor meisjes*F3-pupillen blijven koploper

1 november 2008 624x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (5): Opnieuw winst voor meisjes*F3-pupillen blijven koploper

De meisjes van DFC blijven in het winnende spoor. Klopten ze vorige week koploper  Rijsoord D4 met 0-2, vanmorgen waren ze thuis fraai te sterk voor OMC D4M.


*DFC DM2 – OMC DM4 3-0 – In de tweede minuut scoorde Hansje al de 1-0 voor  de DFC-meisjes, meldt onze verslaggeefster Kelly van Es. ,,OMC beging een aantal overtredingen, maar daarna ging de wedstrijd gewoon weer verder. Een meisje  van OMC raakte echter geblesseerd en moest het veld af. In de eerste helft hadden wij een hoop kansen, die we allemaal onbenut lieten. Ook  OMC kreeg een aantal scoringsmogelijkheden. In de tweede helft maakte Hansje met een assist van Kelly de 2-0. Daarna kreeg DFC nog een aantal goede kansen, maar pas aan het eind maakte Kelly voor DFC de 3-0. Het was een erg goede wedstrijd. Vorige week had DFC DM2 ook al gewonnen met 0-2 van de ongeslagen koploper.´´*Nederlagen waren er helaas voor de D1- en de E1-pupillen van DFC.


*Van de F-pupillen waren F1 (2-6 triomf bij GSC F1), F2 (8-6 zege thuis tegen Wieldrecht F4) en F3 (mooie 1-3 uitzege op Dubbeldam F6) succesvol. DFC F4 en F5 verloren daarentegen.


*GSC F1 – DFC F1 2-6 – De jongens van F1 startten  vol goede moed  en speelde een fantastisch samenspel. Door goed vrij te lopen en naar elkaar over te spelen hadden ze de wedstrijd in handen, meldt onze verslaggever Adrie de Weerdt. Marco scoorde het eerste doelpunt en net voor rust maakte Dylan 0-2. ,,Stefan, Bilaal en Nicky hadden met goede passes er voor gezorgd dat ze konden scoren. GSC kwam niet door onze verdediging heen want Brenton en Nick (onze nieuwe aanwinst) hielden de aanvallers goed tegen.  Na rust begon DFC even terughoudend en zo kwam GSC tot 1-2. Maar dat liet F1 niet op zich zitten. Marco maakte uit een mooie voorzet van Stefan de 1-3 en even daarna gaf GSC een doelpunt weg door in eigen goal te schieten: 1-4.´´


,,GSC kwam nog even terug (2-4) maar het kon bij DFC niet op. Dylan maakte z´n tweede goal (2-5) en in de laatste minuut scoorde Bilaal de 2-6  met een mooi schot in de hoek. Een mooie overwinning  door geweldig samenspel. De jongens werden zodoende bij DFC op een patatje getrakteerd.´´*Dubbeldam F6 – DFC F3 1-3 – Vanmorgen mochten de mannen van F3 in alle vroegte aantreden tegen Dubbeldam F6. Na wederom een zware wedstrijd vol tegenstand van Dubbeldam werd er in de stromende regen een 1-3 overwinning uit het vuur gesleept, meldt onze verslaggeefster Anouk de Ruiter. Alle drie de goals werden gemaakt door Winston van de Graaf, waarvoor hulde! Door de zege blijft F3 aan kop op de ranglijst. ,,Ondanks een matige afsluitende training van donderdag jl. mogen trainers en spelers trots zijn op dit resultaat.´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com