JEUGD (5): DFC F3 kan komende zaterdag al kampioen worden

9 november 2008 676x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (5): DFC F3 kan komende zaterdag al kampioen worden

*Oranje Wit F8 – DFC F3 0-14 – Onze verslaggeefester Eveline in ´t Veld meldt: ,,Deze keer mochten onze jongens uit tegen Oranje-Wit. Ze hadden er allemaal erg veel zin in en waren vooraf allemaal overtuigd van een flinke overwinning. Immers “we hadden thuis met 11-0 gewonnen?” De wedstrijd begon al gelijk goed al na zo’n 2 minuten viel het eerste doelpunt. En kort daarna het tweede.´´


,,Daarna liet de keeper van OW zich niet meer zo makkelijk passeren.Uiteindelijk vielen dan toch ook het 3e en 4e doelpunt nog voor rust. Waarschijnlijk kregen onze mannen van hun leiders, Gert-Jan, Marc en Peter, te horen dat ze in de eerste helft niet echt als een team voetbalden en dat ze wel voorstonden maar dat  er echt nog wel wat beter gevoetbald kon worden. En ja hoor vol vertrouwen kwamen ze het veld weer op. Ze speelden weer meer met elkaar over en dat beloonde zich overtuigend. Het ene doelpunt na het andere viel en er was voor de verdediging van OW geen houden meer aan: 0-14.´´


,,Winston, Dylan, Danny van Es (zie foto-inzet), Lars, Roel, Danny de Geus, Roan en Tim hebben weer een geweldige prestatie neergezet. Dit seizoen hebben zij op één gelijkspel na alles gewonnen. Volgende week zaterdag 15 november kunnen ze als zij tegen Drechtstreek (de nummer 2) winnen al kampioen worden. Het zou leuk zijn voor onze kanjers als er dan een hoop supporters staan te kijken. Dus kom eens kijken bij de F3 om tien uur.´´


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com