JEUGD (4): Winst voor alle juniorenteams DFC*Ook B1 en C1 winnen

1 november 2008 577x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (4): Winst voor alle juniorenteams DFC*Ook B1 en C1 winnen

Alle juniorenteams van DFC boekten vanmiddag een overwinning. Het was lang geleden dat zowel A1 als B1 en C1 op dezelfde dag de volle buit binnensleepten. DFC A1 legde in de eerste helft (rust 4-0) al de basis voor de belangrijke 4-1 triomf op broeder-in-last Dongen A1.


*DFC  B1 dat meestrijdt om het kampioenschap, behaalde thuis een moeizame maar niettemin verdiende 4-3 zege op GSC B1. Emre, Aaron, Merveil en Shaba zorgden voor de vierledige productie. DFC had het na rust af en toe knap moeilijk tegen de gemotiveerde gasten, die geen moment het hoofd lieten hangen.


*DFC C1 dat twee weken geleden z´n eerste zege van het seizoen boekte in een bekerwedstrijd, sloeg nu voor het eerst toe in de gewone competitie. Thuis werd met 3-0 van EBOH C2 gewonnen in een wedstrijd waarin de zege van DFC geen moment in gevaar kwam. Grote man bij DFC was Jordy Boogert die in z´n eentje de doelpuntenproductie voor z´n rekening nam en zo een fraaie hattrick verrichtte. De overwinning kan worden gezien als een belangrijke mentale ruggensteun voor het verdere competitieverloop.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com