JEUGD (4): Kelly (3), Hansje (3) en Farah (2) scoren voor winnende DFC-meisjes

8 november 2008 629x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (4): Kelly (3), Hansje (3) en Farah (2) scoren voor winnende DFC-meisjes

De meisjes van DFC (D2M) boekten vanmorgen hun vierde competitiezege op rij. Bij Papendrecht D6M werd in een doelpuntrijke duel met 4-8 gewonnen. Bij deze een verslag van onze spelende reporter Kelly van Es.


*Papendrecht D6M – DFC D2M 4-8 – Aan het begin ging het een beetje gelijk op, maar Kelly scoorde algauw het eerste doelpunt voor DFC . Daarna volgde vanuit een corner de 0-2, ook gemaakt door Kelly. Papendrecht kwam terug (1-2), maar vlak scoorde Kelly weer voor DFC (1-3).


,,In de tweede helft kwam Papendrecht algauw op 2-3. DFC antwoordde prompt met twee treffers van Hansje: 2-5. Papendrecht kreeg een aantal scorings-mogelijkheden maar o.a. Lisanne en Celine konden echte treffers tegenhouden. Bovendien keepte Michelle heel goed en waren Kelsey, Emmylou en Dana erg sterk op het middenveld van DFC. Farah tekende vervolgens voor de 3-6 en 3-7 van DFC. Na een Papendrechtse tegentreffer bepaalde Hansje de eindstand op 4-8’’.


*Foto-inzet: twee van de winnende DFC-meisjes.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com