JEUGD (4): DFC verwelkomt eerste kampioen *Feest voor F3-pupillen

15 november 2008 864x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (4): DFC verwelkomt eerste kampioen *Feest voor F3-pupillen

DFC kon vanmorgen z´n eerste kampioen van het nieuwe seizoen verwelkomen.  De F3-pupillen grepen de titel door thuis met 4-1 te winnen van de directe concurrent Drechtstreek F6. DFC werd daarmee onbereikbaar. Namens de website van harte gefeliciteerd met het fraaie kampioenschap.


Onze verslaggever Patrick Hordijk vertelt:  ,,De mannen van F3 hebben vanochtend op het hoofdveld de directe concurrent om het kampioenschap Drechtstreek F6 met een overtuigende 4-1 nederlaag terug naar Papendrecht gestuurd. Al voor de wedstrijd in de kleedkamer bleek dat het om een speciale wedstrijd zou gaan, want de spanning was van de gezichten van de spelers en trainers af te lezen.


,,Na het eerste fluitsignaal bleek in het veld dat de ploeg inderdaad stijf van de zenuwen stond en werd het initiatief volledig aan de tegenstander gelaten. Dit resulteerde al snel in een 0-1 achterstand.´´
,,Op dat moment realiseerde de ploeg zich dat ze het vandaag zeker niet cadeau zouden krijgen en dat er gewerkt moest worden voor de punten. Er werd meer  druk naar voren gezet en nog voor rust werd er orde op zaken gesteld. De 0-1 achterstand werd omgebogen in een 2-1 voorsprong bij rust.


,,Na de rust kwam de ploeg met veel zelf vertrouwen uit de kleedkamer en de vele supporters langs de lijn en het fanatiek coachend begeleidingsteam zagen dat er zeer goed in de discipline werd gespeeld. DFC domineerde de wedstrijd en Drechtstreek kwam er nog maar sporadisch uit.  Het overwicht van DFC leidde uiteindelijk nog tot twee doelpunten en zorgde ervoor dat F3 al twee wedstrijden voor het einde van de competitie door niemand meer te achterhalen is.´´

Na het eindsignaal barste de feestvreugde op het veld los en werd de ploeg gehuldigd met een mooie kampioenschapsbeker. Later in de kantine genoot de ploeg onder de klanken van We are the champions  van patat en limonade.
Alle ouders en begeleiders van F3 zijn enorm trots op deze geweldige prestatie van: Menno, Winston, Dylan, Danny van Es, Danny de Geus, Lars, Roel, Tim en Roan.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com