JEUGD (3): Tevreden A1-trainer ziet ´lijn terug die we op training uitzetten´

1 november 2008 1644x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): Tevreden A1-trainer ziet ´lijn terug die we op training uitzetten´

DFC-trainer Robert van Heusden was na afloop vanzelfsprekend zeer tevreden over de derde competitiezege van zijn ploeg. ,,De jongens trekken zo de lijn keurig door. Eerst de winst thuis op Wieldrecht, vorige week helaas een onverdiende nederlaag bij SCO / TOFS en nu dan een 4-1 zege. Voor rust vond ik ons heel goed spelen. Het verheugt me dat ik nu in wedstrijden de lijn terugzie die we op de trainingen uitzetten.´´


De trainer doelde vooral op het inzetten van Lutfullah Kilic als draaischijf, dé spelbepalende man. Als je de bal bij hem inlevert, krijg je ook meteen lijn in het spel en komen de aanvallers aan acties toe, zo luidt Robert van Heusdens inmiddels succesvolle filosofie. Na rust bleef Lutfullah geblesseerd aan de kant en dat was ook meteen te zien aan het veldspel van DFC.


De ploeg had toen echter al met 4-0 een onoverbrugbare kloof geslagen met de tegenstander. Bovendien is DFC de laatste jaren een ware angstgegner voor Dongen. De gasten gingen de twee vorige seizoenen verrassend onderuit bij DFC en verspeelden zo zekere kampioenskansen. En met die achtergrond is elke tegenstander bij een 4-0 achterstand mentaal knock-out, zo bleek andermaal.


Basis DFC: Erik Drijver, Kevin Verstegen, Jelle Cové, Leon Raaymakers, Jonathan Dubbeldam, Matthijs Jongeneel, Hikmet Uysal, Lutfullah Kilic, Firat Kaynar,  Musti Ayhinan, Volkan Mavili. Wissels: Helder Dongo, Wilson Dongo, Ahman Dhondai, Davey Bakker, Koen van Torenburg.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com