JEUGD (3): Off-day DFC C1* Monsteroverwinning D-meisjes (0-10)

29 november 2008 1020x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): Off-day DFC C1* Monsteroverwinning D-meisjes (0-10)

DFC C1 beleefde vandaag een off-day tegen ASWH C2 waarmee het in de onderste regionen van de ranglijst vertoeft. Het werd 1-2, hoewel het er lange tijd naar uitzag dat de wedstrijd onbeslist zou eindigen. De winnende goal van ASWH viel pas in de allerlaatste minuut.


De gasten hadden voor rust al de leiding genomen, maar vlak voor de pauze zette Jordy Boogert DFC C1 op 1-1. Trainer/begeleider Hans Boogert: ,,We dachten dat we een kans konden maken tegen deze directe concurrent. Maar dit was onze dag niet. Niets lukte.´´


*DFC D1 won wel. Thuis tegen Sliedrecht D2 werd het 2-0. De D2-miesjes van DFC haalden fors uit bij ZBC D2M (0-10).


*ZBC’97 D2M – DFC D2-meisjes 0-10 –  Onze verslaggeefster Kelly van Es  meldt dat Emmylou al snel voor 0-1 zorgde.  Kort daarna scoorde Kelly de 0-2. Een meisje van ZBC kreeg vervolgens rood wegens natrappen. Door Lisanne en Celine liep DFC uit naar een comfortabele 0-4 voorsprong bij rust.


Na de hervatting bleef de roodwitte scoringsmachine op volle toeren draaien. Dana (0-5) en Lisanne (hard schot 0-6) waren al snel succesvol. De 0-7 werd gemaakt door een solo en daarna een hard schot van Dana en de 0-8 kwam op het scorebord na een schot van Kelly in de kruising. Een ontgoocheld ZBC scoorde vervolgens nog in eigen doel. DFC´s slotakkoord bestond uit een treffer van Celine, waardoor de wedstrijd met dubbele cijfers werd gewonnen (0-10). Amber kreeg in de wedstrijd heel veel kansen maar liet ze allemaal onbenut.


Kelly tot slot: ,,ZBC was nauwelijks gevaarlijk doordat Kelsey, Celine en Dana achterin erg sterk waren. Al waren de meiden van ZBC niet zo sportief, het was een leuke wedstrijd.


*Van de E- en F-pupillen was er alleen winst voor DFC F5 in een doelpuntrijk duel tegen Drechtstreek 11 (7-6). Voor de uitslagen van alle DFC-jeugdteams zie de link Uitslagen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com