JEUGD (3): Kostbaar puntenverlies doet titelkansen DFC B1 slinken

15 november 2008 751x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): Kostbaar puntenverlies doet titelkansen DFC B1 slinken

DFC B1 leed vanmorgen kostbaar puntenverlies bij Peursum B1 (1-1). Door dit gelijkspel dreigt DFC het kampioenschap mis te lopen. Met nog twee duels in de zogeheten najaarscompetitie voor de boeg deelden GSC B1 en DFC B1 de leiding met 21 punten uit 8 wedstrijden. GSC kwam vandaag niet in actie.


DFC B1 staat nu weliswaar alleen op kop met 22 punten uit 9 duels, maar kan de titel vergeten als GSC z´n twee resterende wedstrijden in winst omzet. DFC wacht nog één duel, zaterdag 29 november thuis tegen RCD B1.


Trainer Hayri Elmali (foto-inzet) was in de pauze zeer ontevreden over de prestaties van zijn pupillen in de eerste helft, toen er slecht gegroepeerd en ongeconcentreerd werd gespeeld waardoor veel balverlies ontstond. In de rust schudde hij z´n spelers wakker en daarna liep het ook stukken beter bij DFC. Door een dubieuze strafschop die voor velen uit de lucht kwam vallen kwam Peursum evenwel op een 1-0 voorsprong. Aaron bracht met een fraaie stift DFC weer langszij. Hoewel DFC in het tweede bedrijf continu de betere ploeg was bleef de 1-1 stand ongewijzigd mede doordat nog een inzet van Aaron op de paal belandde.


*DFC C1 redde het niet bij OMC C1 (7-1). Verrassend was de uitslag niet. OMC staat in het linkerrijtje, DFC vertoeft in de onderste regionen. De uitslag was wel geflatteerd gezien de verhouding binnen de lijnen. De enige DFC-goal kwam op naam van Max Hartendorp.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com