JEUGD (3): Belangrijke zege DFC B1* Concurrent VVAC met 3-4 verslagen

8 november 2008 877x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): Belangrijke zege DFC B1* Concurrent VVAC met 3-4 verslagen

DFC B1 versterkte vanmorgen zijn kampioenskansen door bij concurrent VVAC B1 met 3-4 te zegevieren. Beide teams deelden vooraf met GSC B1 de koppositie met elk 18 punten uit 7 wedstrijden. Vorige week had DFC medekoploper GSC al de eerste nederlaag toegebracht.


DFC B1 startte in Ottoland sterk met goals van Shaba en Aaron uit counters. Uit een mooie vrije trap, waarop tijdens de trainingen speciaal was geoefend, maakte Kursay de 0-3. VVAC kwam op slag van rust terug tot 1-3.


Toen na rust Swentley al snel voor de 1-4 voorsprong zorgde, leek het duel over en uit. VVAC perste er echter een geweldig offensief uit. ´Het was voor ons toen min of meer pompen of verzuipen´, aldus DFC´s trainer Hayri Elmali (zie foto-inzet). De Ottolanders kwamen terug tot 2-4, misten vervolgens een strafschop maar wisten toch nog een derde goal te maken (3-4). DFC haalde niettemin ongeschonden het eindsignaal.


*DFC C1 verloor nadat het vorige week de eerste competitiezege had binnengesleept, vandaag met 7-0 bij GSC C1. DFC speelde na rust bijna zonder keeper. Toen de tweede helft op punt van beginnen stond ontbrak bij DFC keeper Nigel. Hij zat opgesloten op het toilet in de kleedkamer. Eenmaal bevrijd werd hij op het veld met gejoel door de al enige tijd gereedstaande ploegen ontvangen, aldus leider Hans Boogert.


*Bij de pupillen won DFC D1 thuis met 3-0 van De Alblas D1 en zetten de DFC-meisjes hun zegereeks voort met een knappe zege bij Papendrecht (4-8). De DFC-meisjes trainen overigens elke dinsdag en donderdag van 18.15 tot 19.15 uur olv Cees Rombout, Jan v.d. Klooster en Perry v.d. Klooster.


*Van de F-pupillen kwam slechts drie DFC-teams in actie. Niet één verloor. DFC F3 en DFC F5 waren met 0-14 en 9-4 te sterk voor resp. Oranje Wit F8 en De Alblas F5, terwijl F4 met 2-2 gelijkspeelde bij VVGZ F8.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com