JEUGD (2): Karakterloos DFC A1 kan bij Wilhelmina geen vuist maken (5-0)

15 november 2008 1196x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): Karakterloos DFC A1 kan bij Wilhelmina geen vuist maken (5-0)

DFC A1 van vandaag in Den Bosch tegen het laag geplaatste Wilhelmina A1 geen schim van de laatste weken. Trainer Robert van Heusden: ,,Het thema van de ploeg is kennelijk alles of niets. En vandaag was het niets.´´


Factoren van de offday waren volgens de trainer ´geen lekkere voorbereiding, onderschatting en denken dat alles vanzelf komt na weken van goed presteren´. ,,Maar één ding wordt vergeten: dat je gewoon er elke week moet staan,  samen voor een doel moet strijden. Zonder strijd konden we onze gebreken niet verbergen´´.


De 1-0 viel na twintig minuten door een verkeerde voorzet die in de lange hoek viel. Een persoonlijke fout in het midden resulteerde na 40 minuten in de 2-0.


Van Heusden: ,, In de rust probeerden we het tij te keren door aggressief te beginnen en 1 op 1 te spelen. Maar helaas een foutje door de doelman was dodelijk, de wedstrijd was voorbij. Hierdoor gingen de kopjes omlaag en dan wordt het moeilijk. Wilhelmina was vandaag eigenlijk niet de tegenstander maar wijzelf. Jammer, want we hadden Wilhelmina  mooi ver weg kunnen zetten op de ranglijst´´.


Opstelling DFC A1: Koen van Torenburg, Kevin Verstegen, Jonathan Dubbeldam, Jelle Cove,  Leon Raaymakers, Hikmet Uysal,  Matthijs Jongeneel, Lutfullah Kilic, Musti Ayhinan, Firat Kaynar, Ahman Dhondai.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com