JEUGD (2): DFC B1 wint slotduel maar dreigt titel toch mis te lopen

29 november 2008 1559x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): DFC B1 wint slotduel maar dreigt titel toch mis te lopen

DFC B1 behield z´n minieme kans op het kampioenschap door thuis z´n slotwedstrijd van de zogeheten Najaarscompetitie met 3-0 te winnen van RCD B1. Concurrent GSC B1 won evenwel ook (met 1-0) van Oranje Wit B3 en heeft volgende week in z´n slotwedstrijd tegen ASWH aan een gelijkspel genoeg om DFC op de laatste competitiedag alsnog te passeren en de titel te incasseren.


DFC-trainer Hayri Elmali (foto) toonde zich na afloop lichtelijk teleurgesteld. ,,Het leek wel of ze wisten dat ze niet meer kampioen konden worden´´, verklaarde hij het matige spel van zijn ploeg. DFC B1 viel vanmiddag vooral op door het missen van heel veel kansen. De zege kwam overigens simpel tot stand en was nimmer in gevaar. Voor DFC scoorden Saba (1-0), Serrat (rebound strafschop) en Aaron.


Stand bovenaan: DFC B1 10-25 (uitgespeeld), 2 GSC B1 9-24 (speelt volgende week slotwedstrijd tegen ASWH).


*Inmiddels is de indeling van de Voorjaarscompetitie voor DFC B1 bekend gemaakt door de KNVB. DFC B1 speelt in de 3de klas B40, waar de volgende ploegen zijn ondergebracht:  Altena, Brakel, DFC, EBOH B3, Groot Ammers, GSC, HSSC, Lekvogels, Pelikaan B2, Peursum, VVAC en Woudrichem.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com