DFC F1 verrast leiders en trainers met sterk spel*Gelijkspel bij Amstelwijck

5 november 2008 641x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC F1 verrast leiders en trainers met sterk spel*Gelijkspel bij Amstelwijck

DFC F1 speelde woensdagavond met 1-1 gelijk bij SC Amstelwijck F1. Onze verslaggever Adrie de Weerdt meldt: ,,Wat een spannende wedstrijd was dit. En er werd zo goed gevoetbald door de jongens van DFC  F1! Leiders en trainers konden hun ogen niet geloven…´´


Na een stevige start kwam Amstelwijck jammer genoeg na tien minuten op voorsprong. Maar nog geen 3 minuten later kwam DFC na een geweldig samenspel langszij. ,,Onze kleinste speler Bilaal maakte na een mooie voorzet de gelijkmaker (1-1). In de tweede helft ging DFC F1  strijden voor de zege en kwamen er een paar kansen. Helaas werd er niet meer gescoord. De tegenpartij ook niet, doordat de jongens van  DFC F1 er boven op zaten. Dus bleef het 1-1. Wederom een grote pluim voor onze jongens:  Fatih (zie foto-inzet), Brenton, Nick, Bilaal, Nicky, Stefan, Elio, Marco en Dylan´´.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com