DFC 5 slaat na zwak begin in slotfase alsnog toe en blijft ongeslagen (3-5)

1 november 2008 648x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 5 slaat na zwak begin in slotfase alsnog toe en blijft ongeslagen (3-5)

DFC 5 bleef zonder puntenverlies door vanmiddag bij Groote Lindt 7 met 3-5 te winnen. Tegen de verwachtingen in kostte dat heel veel moeite. Twintig minuten voor tijd stond de ploeg nog met 3-1 achter.


,,Toen het ging regenen begon voor ons ineens de zon te schijnen´´, aldus Jamal Arkema die met twee treffers zijn seizoenstotaal opvoerde naar negen stuks. Door ongepaste gemakzucht stond het vijfde al snel met 2-0 achter. In de slotminuut van het eerste bedrijf zorgde Rick van Hemert (foto-inzet) voor de belangrijke aansluitingstreffer (2-1). ,,Toen geloofden we er weer in´´, aldus Jamal. Dat geloof werd vlak na rust behoorlijk getemperd door  de derde Lindtse goal (3-1).


Twintig minuten voor tijd verzamelde DFC ineens weer alle mentale krachten en deze keer met succes. Alexander Hoogvliet zorgde voor 3-2 waarna Jamal Arkema de gelijkmaker aantekende (3-3). Askin Ciftci (3-4) en opnieuw Jamal (3-5) trokken de euforische lijn door naar een nieuwe triomf. Jamal: ,,Ik vond ons middenveld vandaag erg goed met Rick en Vanja. Komende zaterdag spelen we de topper thuis tegen ZBC. Dat staat boven ons maar wij lopen wat wedstrijden achter´´.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com