DFC 5 lijdt eerste verliespunten tegen koploper ZBC´67 (2-2)

8 november 2008 1849x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 5 lijdt eerste verliespunten tegen koploper ZBC´67 (2-2)

DFC´s succesvolle vijfde leed vanmiddag z´n eerste verliespunten. Thuis tegen koploper ZBC´67 9 werd met 2-2 gelijkgespeeld. DFC blijf daardoor derde achter ZBC en Sliedrecht 10 maar speelde wel twee wedstrijden minder.


Jamal Arkema bracht DFC na vijf minuten met zijn tiende seizoenstreffer op voorsprong (1-0) maar moest daarna uitvallen wegens een uit de kom geschoten vinger. Na rust kwam hij nog even terug binnen de lijnen maar tot een nieuwe treffer kwam hij helaas niet. Nadat ZBC had gelijk gemaakt, zette junior Aaron Peres Maria DFC 5 nog voor rust opnieuw op voorsprong. In de tweede helft  verzuimde DFC door te drukken. ZBC kreeg zodoende gelegenheid de stand opnieuw in evenwicht te brengen (2-2) waarbij het bleef.  Achteraf was niet iedereen bij DFC tevreden met het resultaat. De meest gangbare mening was dat er meer dan een punt in had gezeten.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com