DFC 5 laat het na snelle voorsprong afweten en wint maar net (2-1)

29 november 2008 758x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 5 laat het na snelle voorsprong afweten en wint maar net (2-1)

DFC 5 won z´n zevende wedstrijd van het seizoen en is met 22 punten uit 8 duels nog altijd stevig in de race om het kampioenschap. Door wat achterstallige wedstrijden moet de ploeg echter nog even genoegen nemen met de tweede plek. Komende zaterdag wacht het vijfde een topduel thuis tegen de nummer drie, Sliedrecht 10.


Vanmiddag klopte DFC 5 gast Groot Ammers 5 met 2-1. Binnen het kwartier stond het al 2-0 door treffers van Danny en Alexander. Kennelijk geloofde de ploeg het toen wel en voor die verkeerde instelling moest het bijna nog tol betalen. Vooral toen Groot Ammers na de hervatting 2-1 maakte, kreeg een slecht draaiend DFC het knap lastig. Doelman  ´Rambo´ Tekin (zie foto-inzet) hield zijn ploeg uiteindelijk met diverse knappe reddingen overeind.


*DFC 4 behaalde een knappe 0-2 overwinning bij Sliedrecht 11 en werkte zich daarmee op naar het linkerrijtje.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com