DFC 3 wint met veel pijn en moeite en blijft in de kampioensrace

1 november 2008 644x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 3 wint met veel pijn en moeite en blijft in de kampioensrace

DFC 3 moest het vandaag opnemen tegen het zwakke ASWH 7 dat tot dusver slechts 1 punt wist te behalen. Het enige wat jammer was is dat we door een zieke Ferath en een afwezige Peter Heijsman (zonder af te bellen) met tien man moesten beginnen, meldt onze meespelende verslaggever Conan Wilhelmus.


,,We begonnen sterk aan de wedstrijd en wisten ondanks dat we met 10 man stonden toch een aantal aardige kansen te creëren. In de 20ste minuut wist Marco Franken uit een rebound de bal binnen te schieten en zodoende de 0-1 aan te tekenen. Op dat moment kwam Bonno de Roo (speler van het vijfde – zie fotoinzet) ons gelukkig versterken. Dat zorgde voor meer rust op het middenveld. Nog voor rust werd de score verdubbeld door Wessel Sleeking (zijn vijfde alweer) na goed doorjagen van Conan 0-2.´´


,,Over de tweede helft valt er niet veel positiefs te vermelden; alleen het feit dat we de wedstrijd uiteindelijk hebben weten te winnen met 1-2. Er werd te veel gepraat en te weinig gevoetbald. Ook werden de vele, vele kansen keer op keer gemist. Wederom een wedstrijd die we zeker met 0-10 hadden kunnen winnen als we onze kansen beter wisten te benutten. Maar dankzij de overwinning doen we na 6 overwinningen en 1 nederlaag nog steeds goed bovenin mee. Volgende week staat de topper tegen Groote Lindt op het programma, deze ploeg is nog ongeslagen en wint alles met ruime cijfers. Hopelijk is iedereen dan wel aanwezig.´´


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com