DFC 3 stoot koploper met 4-1 van de troon en staat nu zelf eerste

8 november 2008 871x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 3 stoot koploper met 4-1 van de troon en staat nu zelf eerste

DFC 3 zette zich vanmiddag naast Groote Lindt 4 op de troon door de koploper in een rechtstreeks topduel met 4-1 te verslaan. Captain Mario Ghidini over het verloop van de topper: ,,Goed voetbal, goede wissels, rode kaarten, kortom alles wat een topper in zich moet hebben!´´.


DFC begon met 13 man tegen Groote Lindt 4, dat met het maximale aantal van 21 punten uit 7 wedstrijden koploper was. DFC 3 startte als tweede met 18 uit 7. Een opgetogen Mario Ghidini: ,,Groote Lindt is toch maar mooi een illusie armer: de beste ploeg komt uit Dordrecht en heet DFC. Met wonderschoon voetbal hebben we de mannen uit Zwijndrecht compleet weggespeeld. Alleen met grove overtredingen en arbitraire fouten konden ze zich op de been houden, en uiteindelijk één doelpunt maken.´´


Mario vervolgt: ,,Voor de rest was het DFC 3 voor en DFC 3 na. De topper is door deze 13 gedreven én scherpe mannen terecht binnen gehengeld. Uiteraard zijn er altijd schoonheidsfoutjes, maar los daarvan wil ik, iedereen een groot compliment geven voor de inzet, zo ook Aaron. Onze doelpunten werden gemaakt door Marco Franken (zie foto-inzet), Wessel Sleeking en twee keer Mesut Cicek. Dus 4-1. Het bier vloeide na afloop rijk en terecht!´´.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com