DFC 3 schudt concurrent van zich af (5-1) en blijft medekoploper

16 november 2008 708x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 3 schudt concurrent van zich af (5-1) en blijft medekoploper

De eerste helft tegen de nummer 4 van de ranglijst, Pelikaan 7, verliep uiterst moeizaam voor DFC 3. Speler, verslaggever Conan Wilhelmus (foto-inzet): ,,Er werd wel goed gevoetbald maar de spitsen werden vrijwel bij elke doorbraak buitenspel gevlagd door de vrij oneerlijke vlagger van Pelikaan. Dit veroorzaakte veel irritatie waardoor Pelikaan beter in de wedstrijd wist te komen en zelf de 0-1 wist aan te tekenen.  Daarna begonnen we weer te voetballen wat leidde tot de gelijkmaker van Ferath uit een vrije trap (blunder van de keeper). Dit was ook meteen de ruststand.´´
,,De tweede helft begonnen we erg sterk en dankzij B-jeugdspeler Aaron die na een goede actie in de zestien onderuit werd gehaald kregen we terecht een penalty. Die werd in de rebound alsnog door Robbie Korn verzilverd. Na deze 2-1 zijn we eigenlijk nooit meer in de problemen gekomen en zodoende konden we via goals van Rifat (2x) en Ferath (1) uitlopen naar een nette 5-1 overwinning.´´


Conan tot slot: ,,We gaan na de winst van Groote Lindt op Oranje wit (4-0) nog steeds samen aan kop met Groote Lindt met nu 24 punten uit 9 wedstrijden. Alleen heeft Groote Lindt 14 doelpunten meer dan ons. Dit betekent dat we de komende weken flink aan het doelsaldo moeten gaan werken. Volgende week staat de inhaalwedstrijd tegen Drechtstreek 7 op het programma. Een 14-0 overwinning zou daarom mooi zijn!´´


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com