DFC 2 stelt teleur en morst kostbare punten bij hekkensluiter (4-4)

1 november 2008 655x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 stelt teleur en morst kostbare punten bij hekkensluiter (4-4)

DFC 2 stelde vanmiddag diep teleur door bij hekkensluiter Groote Lindt 3 niet verder te komen dan een 4-4 gelijkspel. Bovendien moest nog een 3-0 achterstand worden weggewerkt. Coach Johan Mol: ,,Het voetbal was redelijk maar verdedigend was het vandaag prutswerk.´´


,,Onze keeper Rifat Yaman moest ook nog enkele reddingen verrichten. Hij was niet de minste maar moest toch vier goals incasseren´´, zo onderstreepte Johan dat het defensief rammelde bij het tweede. Het punt dat de hekkensluiter pakte was gezien het wedstrijdverloop niet onverdiend. ,,We hebben te veel kansen weggegeven. We hebben ook zelf kansen gecreëerd maar niet afgemaakt. Bij rust stonden we met 2-0 achter en tien minuten na de hervatting werd het uit een penalty zelfs 3-0´´.


In een poging het negatieve tij alsnog te doen keren schakelde DFC over op 3-4-3 met laatste man Erik Bouwens als stoorzender in de spits. ,,En dat verliep vrij goed. Met twee goals van Marciano Held en Marvin Hooplot (foto-inzet) kwamen we met 3-4 voor´´, aldus de coach.  ,,In de laatste minuut pompte Groote Lindt de laatste vrije bal de zestien in waarna iemand bij ons over de bal trapte´´. Zo werd het alsnog gelijk  (4-4) en mag het tweede gaan nadenken over het hoe en waarom van het onverwachte puntenverlies. En dat is niet onbelangrijk met de toppers tegen titelconcurrenten EBOH 2 (8 november) en Rijsoord 4 (15 november) in aantocht.


Basis DFC 2: Rifat Yaman, Danny Haksteen, Erik Bouwens, Michael Nieboer (Willem Opmeer), Tomas Nuyten, Maarten Janssen (Marvin Hooplot), Thomas van Brakel, Marciano Held, Steve Rokette, Davey Bommel, Sabit Kayhan.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com