DFC 2 haakt na 1-0 nederlaag voorlopig af in titelstrijd

29 november 2008 1025x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 haakt na 1-0 nederlaag voorlopig af in titelstrijd

DFC 2 liet vanmiddag een uitstekende mogelijkheid liggen om zich definitief te mengen in de strijd om het kampioenschap. Bij IFC 6 werd uit verrassend met 1-0 verloren.


Coach Johan Mol: ,,Het naar boven kijken op de ranglijst moeten we voorlopig maar even uit het hoofd zetten. In deze periode hebben we drie wedstrijden tegen de onderste ploegen en reken je op 9 punten met de hoop dat de bovenste ploegen Dubbeldam 2 en EBOH 2 punten verliezen´´.


Het tweede kampte vandaag met wat Johan noemde ´een extreem tekort aan mensen´. Hij kon om half drie precies elf man aan de start brengen. ,,Door afmeldingen wegens ziekte, vakantie, huiswerk ben je gedwongen om ook jongens die niet hebben getraind op te stellen. Het ontbreekt ons denk ik aan teamspirit. Individueel zal iedereen wel z´n best doen maar uiteindelijk blijkt dat toch te weinig´´.


Na de hervatting kon de geplaagde coach weliswaar een beroep doen op twee A1-spelers, maar die konden ook geen potten breken. Het eerste bedrijf kende DFC een licht overzicht dat evenwel geen echt uitgespeelde kansen opleverde. Een kwartier na rust leidde balverlies op het middenveld tot de enige goal van de wedstrijd. DFC 2 reageerde met wat offensieve daden maar dat leverde slechts enkele halve kansen op.


Opstelling DFC 2: Melvin Jongeneel, Danny Kamp, Maarten Janssen, Michael Nieboer, Danny haksteen, Sabit Kayhan, Thomas van Brakel, Willem Opmeer, Davey Bommel, Martijn van der Waal, Steve Rokette. Wissels: Musti Ayhinan (foto-inzet) en Andre Dongo.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com