DERBYDAG (3): Trainer Laurens Gerlich niet vrolijk na tweede stadsderby

15 november 2008 701x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DERBYDAG (3): Trainer Laurens Gerlich niet vrolijk na tweede stadsderby

Echt vrolijk was Laurens Gerlich niet na het 2-2 gelijke spel tegen ODS. De trainer van DFC vond het een vervelende wedstrijd. En dat was nog zachtjes uitgedrukt. “De eerste helft was één grote schoppartij,” nam de inwoner van Groot Ammers geen blad voor de mond. “Pak ze maar even aan. En dat heeft ODS gedaan. Slim van ze.” Waardering kon Gerlich er nauwelijks voor opbrengen. “Samen vanavond in het clubgebouw nog een feestje bouwen…”


Aan de trainer was deze gezelligheid na afloop van de wedstrijd niet besteed, liet hij duidelijk merken. De wrange nasmaak overheerste. Niettemin vond hij de uitslag van de wedstrijd terecht. “Alleen in de laatste tien minuten zijn wij gaan voetballen, maar dat was het dan.” Het leverde nota bene nog kansen voor een overwinning op. Het was niet verdiend geweest.  “Met de 1-3 voor ODS was de wedstrijd namelijk al eerder op slot gegaan,” vond Gerlich.


Ook het gemis van drie basisspelers – Dennis Raaymakers, Merijn van Groesen en Robin Ramesar – wilde hij niet als een excuus voor de matige prestatie van DFC opvoeren. “Zij waren er niet. En dat is het. Ook zij moeten zich weer bewijzen.” 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com