DERBY (6): DFC ´totaalwinnaar van de dag´*Veel pers aanwezig

9 november 2008 1903x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DERBY (6): DFC ´totaalwinnaar van de dag´*Veel pers aanwezig

*De stadsderby tussen DFC en EBOH van vandaag kende overigens een drievoudige uitvoering. Niet alleen de eerste teams ontmoetten elkaar, ook de reserves en A-junioren van beide clubs namen het vandaag tegen elkaar op. DFC 1 won met 6-1, DFC 2 ging met 1-2 onderuit tegen EBOH 2 en de A-jeugd deelde de punten (3-3). Dat betekent dat DFC zich op doelsaldo ook totaalwinnaar mag noemen met 10 goals voor en 6 tegen; EBOH kwam vanzelfsprekend op een negatief saldo met dezelfde cijfers uit.


*De lokale pers was stevig vertegenwoordigd bij DFC – EBOH. AD De Dordtenaar, Dordt Centraal en De Stem hadden eigen verslaggevers en fotografen gestuurd. Veel werk dus de komende week voor de plakboeken-makers.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com