DERBY (5): Volgende week DFC- ODS en EBOH – SC Emma

8 november 2008 856x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DERBY (5): Volgende week DFC- ODS en EBOH – SC Emma

De tweede stadsderby van deze maand voor DFC´s eerste  is volgende week zaterdag 15 november thuis tegen ODS. Dat duel begint om vijf uur ´s middags. Na afloop is er live muziek in het clubgebouw.


Dezelfde middag (15 november) staat ook EBOH – SC Emma op de rol. Na een onderbreking op 22 november (DFC haalt dan in bij Arkel) volgt op 29 november alweer de volgende stadsderby. DFC treedt dan aan bij SC Emma.


*Op dinsdagavond 18 november ontvangt DFC 1 de zondagploeg van EBOH. Dat gebeurt in het kader van de Jubileumserie van DFC, de zg. Nederlaagserie DFC125. De confrontatie tussen het in de serie veel scorende DFC en de zondag-tweedeklasser is het negende duel van het jubileumtoernooi, waarin SSW nog altijd bovenaan staat.


Deze wedstrijd, die om acht uur begint, wordt vooraf gegaan door twee voorwedstrijdjes tussen de E- en F-pupillen van DFC en EBOH. Deze voorproefjes beginnen om half zeven. In verband daarmee gaan de pupillentrainingen van DFC die dinsdagavond niet door.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com