DERBY (4): Fatih Uysal eerste Pupil van de Week in het nieuwe seizoen

9 november 2008 858x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DERBY (4): Fatih Uysal eerste Pupil van de Week in het nieuwe seizoen

Na de drukte rond de viering van het 125-jarig bestaan heeft DFC weer tijd en ruimte gevonden om de thuiswedstrijden van het eerste op te luisteren met een Pupil van de Week. Fatih Uysal, de uitstekende keeper van DFC F1 en broertje van A1-speler Hikmet, genoot de primeur van het lopende seizoen.


Na de ontvangst bij de spelersbespreking mocht hij deelnemen aan de warming-up van DFC en aan de hand van de scheidsrechter het speelveld betreden voor de stadsderby tegen EBOH. Ook de toss mocht Fatih volgen en vanzelfsprekend volgde ook nog een staatsieportret met de scheidsrechter en de aanvoerders van DFC (Robin Ramesar) en EBOH. De F-pupil kreeg volgens de traditie ook het DFC-vaantje, deze keer een heus Jubileumvaantje DFC125.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com