DERBY (3): Spitsenduo krijgt complimenten van trainer Gerlich

8 november 2008 661x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DERBY (3): Spitsenduo krijgt complimenten van trainer Gerlich

“Matig Laurens de wedstrijd niet?” De trainer van DFC kon in de humor meegaan, maar was erg trots op zijn spelers. De 6-1 overwinning tegen EBOH was meer dan hij van tevoren verwachtte. “Het zijn drie heel belangrijke punten. Nu maar afwachten of de concurrentie iets heeft laten liggen. We hebben vandaag heel wat kansen afgedwongen. Ik ben daar tevreden over.” Zelfs een overwinning in de dubbele cijfers was voor DFC mogelijk geweest.


Laurens Gerlich zag toch ook een andere kant van de medaille. “Je moet niet vergeten dat wij tegen het einde de wedstrijd ook wat kansen weggaven. Wij werden wat te laconiek. En dat de spelers bij een 4-0 voorsprong voor eigen succes gaan, is logisch.”


Bijzonder te spreken was de trainer van DFC over Ibo en Sadik Karasahin. “Wie zegt dat deze jongens niet samen in de spits kunnen spelen. Je ziet het.”


Als prettige bijkomstigheid staat DFC nu bovenaan in de strijd om de tweede periodetitel. Dankzij het doelsaldo. “Je hebt gelijk. Ik heb er niet eens bij stilgestaan,” aldus Laurens Gerlich. Er is overigens nog maar één wedstrijd gespeeld. In elk geval: het begin is er. Volgende week wacht DFC een nieuwe derby nu tegen ODS. “En dat moeten wij niet te gemakkelijk opvatten,” waarschuwt Gerlich alvast.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com