DERBY (3): Laurens Gerlich: “0-4 of 0-5 was ook mogelijk geweest”

29 november 2008 792x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DERBY (3): Laurens Gerlich: “0-4 of 0-5 was ook mogelijk geweest”

Uit de drie Dordtse onderonsjes heeft DFC in de eerste helft van de competitie liefst zeven punten gehaald op het maximale aantal van negen. Na de 6-1 overwinning op EBOH, het 2-2 gelijke spel tegen ODS volgde een 2-0 zege bij SC Emma. Laurens Gerlich toonde zich met dat resultaat tevreden. “Want een derby brengt toch altijd iets speciaals met zich mee. Het zit ook vaak in de kopjes.”


Over de eerste helft van het duel tegen SC Emma was de trainer van DFC vanmiddag minder te spreken. Teveel dingen gingen er mis. “Maar na de rust heeft het elftal zich goed herpakt.” Gerlich constateerde dat DFC de betere voetballende ploeg was. “En eigenlijk hadden wij naar 4-0 of 5-0 moeten uitlopen.” De trainer verwees onder andere naar de kansen voor Ibo Karasahin, Merijn van Groesen en Coskun Altintas in de tweede helft van de wedstrijd.


Zondermeer te spreken was Laurens Gerlich over zijn defensie. “Want die heeft geen kans weggegeven.” Doelman Danny Peters kon bijna werkloos toezien door het verdedigende werk van Dennis Raaymakers, Marco van Woerkom, Marcel van Nes en aanvoerder Louisiano Trinidad (foto-inzet). 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com