Carnavalsgilde Nar Veure heeft nieuwe Prins Krommediek (XIX): Patrick Verhey

12 november 2008 1933x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Carnavalsgilde Nar Veure heeft nieuwe Prins Krommediek (XIX): Patrick Verhey

Zaterdagavond 22/11 om 11.11 uur was het dan eindelijk zover. In een goed gevulde voetbalarena werd de nieuwe prins Krommediek de 19de geïnstalleerd. Het motto van Nar Veure is dit leutjaar : Nar Veure viert 125 jaar DFC in roodwitte kleure. Daarom was de welbekende Nar Veure-burcht in DFC´s sportzaal omgetoverd tot een voetbalveld, compleet met lichtmasten en doeltjes.   


Uit een rollende kooi met op het dak een hele grote voetbal kwam de nieuwe Prins Krommediek XIX tevoorschijn. Niemand minder dan oud-opper Patrick Verhey is dit jaar het nieuwe gezicht van Nar Veure. Voordat de nieuwe prins op sensationele wijze werd gepresenteerd werden er uiteraard diverse andere Nar Veure-notabelen bekend gemaakt en gepresenteerd. Allereerst de Opper voor het seizoen  2008-2009: uit  een oranje leeuwenpak kwam Bert Boogert tevoorschijn als de “praatjesmaker” voor komend seizoen. Hij was dat de vorige twee jaren ook al.


,,Daarna´´, meldt onze verslaggever Gert-jan van Es  ´was het de beurt aan de 11 ideale schoonzonen van de Raad van Elf´. Gert-jan: ,,In deze groep dit jaar weer heel veel bekende gezichten maar ook diverse opvallende nieuwelingen. Vervolgens was het de beurt om de hofdames te ontmaskeren. De hofdames voor dit seizoen zijn Roxanne van Berkel en Chantal Buytenhek. Mede door de aanwezigheid  van zanger Robert Sand en diverse  kapellen  werd van de installatie tot in de kleine uurtjes een topfeest gemaakt.´´ www.narveure.nl


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com