ALV (5): Nieuwtjes uit de ledenvergadering

25 november 2008 704x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ALV (5): Nieuwtjes uit de ledenvergadering

* DFC is in samenwerking met RCD en honkbalvereniging The Hawks gekomen tot een derde conceptplan van aanpak voor het huidige complex aan de Reeweg-Oost. Daarin wordt ook bekeken wat de andere mogelijkheden zijn met behoud van ieders identiteit.


* De gemeente Dordrecht heeft toegezegd dat er voor het nieuwe seizoen een kunstgrasveld voor DFC en RCD zal worden aangelegd.


* Henri Verstegen wordt voorzitter bij de jeugd, die deze functie overneemt van Bert Huybens.


* Voor het tweede achtereenvolgende jaar is door de kantinecommissie een winstpercentage geboekt van meer dan 50%. Dit percentage voldoet aan de norm van de KNVB en de belastingdienst. Dankzij een scherp inkoopbeleid is dit bereikt.


* Het verenigingsboekjaar 2007-2008 werd bij DFC net zo als over 2006-2007 met een positief exploitatieresultaat afgesloten. Weliswaar zijn er nog enkele verplichtingen uit het verleden, maar de huidige stand van zaken kan duidelijk beter, dan vier jaar geleden, worden genoemd.


* Het aantal jeugdleden bij DFC vertoont een lichte stijging. Een teken dat de club weer aantrekt. Met dank aan alle vrijwilligers voor hun bijdrage.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com