ALV (4):DFC op toekomst voorbereid*Mogelijk herinrichting complex

25 november 2008 782x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ALV (4):DFC op toekomst voorbereid*Mogelijk herinrichting complex

DFC is op de toekomst voorbereid. Met de mogelijke verhuizing van FC Dordrecht naar een nieuw complex op de Staart, in de directe nabijheid van de Merwedebrug richting Papendrecht, kan er wel eens sprake zijn van een complete herinrichting van het gebied van de huidige accommodatie van de Dordtenaren aan de Reeweg-Oost. Met een mogelijke verhuizing tot gevolg.


 “Het wordt een complex karwei,” aldus Ad van Dongen die later op de avond de voorzittershamer neerlegde. “Het is beter nu te handelen. En het een ander te gaan voorbereiden.” Vandaar dat hij melding maakte van een nieuwe commissie. In elk geval maakt daar Bob Bot onderdeel vanuit en oud-DFC-speler Joop Veth, die bij de gemeente werkzaam is. Ook Fred Eland is door het bestuur benaderd, maar het kaderlid heeft vooralsnog het verzoek in beraad.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com