ALV (3): 4×40 jaar lid*Spelden voor Ad Heysman en Pleun van Gelderen

25 november 2008 1329x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ALV (3): 4×40 jaar lid*Spelden voor Ad Heysman en Pleun van Gelderen

Een algemene ledenvergadering is niet meer voor te stellen zonder dat er onderscheidingen worden uitgereikt. Ook maandagavond was dat het geval. Het waren er deze keer vier. Twee kregen van de kersverse duovoorzitter van DFC, Ger Hüsen, de speld vanwege het 40-jarig lidmaatschap uitgereikt: Pleun van Gelderen junior en Ad Heysman.


Jan van der Markt en Piet van der Bor beleefden eveneens dit jubileum, maar waren niet aanwezig. Zij krijgen het kleinood later in hun bezit. Ad Heysman maakte later op de avond van de gelegenheid gebruik om het bestuur een tip aan de hand te doen. Nu het financieel allemaal wat moeilijker wordt, en in bijzonder voor het verenigingsleven, pleitte de huidige voorzitter van FC Dordrecht en oud-voorzitter van DFC voor de invoering van een nieuwe regeling. “Niet langer een vrijstelling van contributie voor de leden van verdiensten.”


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com