ALV (2): Afzwaaiende voorzitter Ad van Dongen erelid

25 november 2008 966x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ALV (2): Afzwaaiende voorzitter Ad van Dongen erelid

Tijdens de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering nam DFC afscheid van voorzitter Ad van Dongen (75). Eén van zijn opvolgers, Henk Nieboer die met Ger Hüsen voorlopig de kar bij de Dordtse club gaat trekken, benadrukte eens te meer zijn verdiensten voor de vereniging.


“Ad, het waren soms emotionele jaren. Je bent een DFC’er pur sang. Het was niet altijd even gemakkelijk. De moeilijkste beslissing was misschien wel het afschaffen van de zondagafdeling. Je hebt bijna alle functies binnen DFC bekleed. Van penningmeester tot voorzitter en wat al niet meer. Voorzitter ook nog van Oud-DFC. Trainer. Het is je verdienste dat je de schulden van de club een stuk hebt doen verminderen. Ik vraag de ledenvergadering je tot erelid van de vereniging te benoemen.”


Applaus viel Ad van Dongen ten deel. “Ik ben trots dat ik nu erelid van DFC mag zijn,” was Van Dongens eerste korte reactie. Verloren voor de club gaat de oud-preses geenszins. Hij meldde zich aan om zitting te nemen in de kascontrolecommissie samen met de ras DFC’ers Ger Klijn en Hans van der Reydt. “Volgens de statuten was er een derde man nodig.”


Naast zijn benoeming tot erelid van DFC kreeg Ad van Dongen nog een speciaal cadeau aangeboden. Een verkleinde afbeelding van het welbekende torentje van de vereniging, dat jarenlang op het clubgebouw van DFC heeft gestaan. En sinds enige tijd ook weer terug te vinden is op de accommodatie aan de Reeweg-Oost.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com