ALV (1): Twee voorzitters bij DFC: Ger Hüsen en Henk Nieboer

25 november 2008 856x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ALV (1): Twee voorzitters bij DFC: Ger Hüsen en Henk Nieboer

DFC heeft een nieuwe voorzitter. Een duo nog wel verstaan. Ger Hüsen en Henk Nieboer volgen Ad van Dongen op, die deze functie ruim vier jaar heeft vervuld. Beiden zijn uit het onderwijs afkomstig en konden onlangs, door het groot aantal dienstjaren, vroegtijdig van hun wel verdiende vrije tijd gaan genieten. “Er wacht ons een belangrijke klus,” aldus Hüsen. “Maar de vooruitzichten zijn gunstig. Er heerst nu in ons jubileumjaar een stemming van hosanna. Dat moeten we zien vol te houden.”


Een beroep wordt daarbij gedaan op alle DFC’ers. “Wij hopen dit te kunnen doen met mensen, die de schouders er onder willen zetten,” deed Hüsen maandagavond alvast een beroep alle aanwezigen tijdens de algemene ledenvergadering (ALV). Uitgangspunt is dat het eerste elftal van DFC in de vaart der volkeren oprukt naar een hoger niveau in het amateurvoetbal. Het perspectief dat het duo in gedachte heeft, is de tweede klas.


Hüsen en Nieboer hebben toegezegd om de kar in elk geval voor drie jaar bij de club te willen trekken. Met de twee nieuwe voorzitters kon tegelijkertijd een nieuwe penningmeester worden gepresenteerd: Martin van Eijk (zie foto). “Het is een heel belangrijke functie,” aldus Ad van Dongen die Van Eijk introduceerde. “Hij kan in de voetsporen van zijn vader Jany treden.”


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com