Sterk spelend DFC laat buurman RCD kansloos in Nederlaagserie DFC125 (6-2)

6 oktober 2008 1521x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sterk spelend DFC laat buurman RCD kansloos in Nederlaagserie DFC125 (6-2)

DFC won dinsdagavond z´n zesde wedstrijd in de Nederlaagserie ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan met 6-2 van buurman RCD. Met die triomf mag DFC zich tevens een tijdje ´Kampioen van de Reeweg´ noemen. Bij rust stond zondag-derdeklasser RCD al met 3-0 achter tegen een goed en gemotiveerd draaiend DFC.


De thuisploeg hanteerde een relatief hoog tempo en liet dat gepaard gaan met sterk combinatiespel. Het resulteerde zowel voor als na rust in drie treffers die elkaar in schoonheid nauwelijks ontliepen. Pas bij een 4-0 stand vond RCD via Ronald Nusteling een antwoord (4-1). De andere Racing-goal kwam op naam van een oud-DFC-speler, Koen Willemsen (5-2).


De fraaie treffers van DFC kregen de handtekeningen van Sadik Karasahin (2x), Maarten Zilverschoon (2x), Mark Jongeneel en Dennis Raaymakers. Scheidsrechter Richard van der Rest, die inmiddels in de top van het amateurvoetbal is beland, leidde uitstekend.


Basis DFC: Danny Peters, Merijn van Groesen, Marco van Woerkom, Dennis Raaymakers, Mark Jongeneel, Davut Sahan, Robin Ramesar, Coskun Altintas, Maarten Zilverschoon, Ibo Karasahin, Sadik Karasahin. Wissels: Stephan van Beusekom, Marlon Kramer, Sabit Kayhan.


*Meer over de Nederlaagserie DFC 125 staat op de Jubileumsite, inclusief de teamfoto van de tegenstander van dinsdagavond, RCD.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com