Roodwitte Rariteiten (6): De Geldingsdrang van de Recreanten*Bobs AA-status

20 oktober 2008 869x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Roodwitte Rariteiten (6): De Geldingsdrang van de Recreanten*Bobs AA-status

In de zesde aflevering van de Fotorubriek Roodwitte Rariteiten staan de Recreanten met Geldingsdrang centraal. Dan hebben we het over het vijfde maar vooral het derde van DFC.


Tijdens het rustige programma (de KNVB had beker- en inhaalwedstrijden op de rol gezet) van zaterdag stonden deze teams voor belangrijke thuisduels. Beide zijn immers in de race voor de titel en willen nog heel lang in die flow blijven. En zowaar lukte het ze andermaal de volle winst te bemachtigen. Die euforische stemming veroorzaakte na afloop natuurlijk het nodige gedol in en rond het clubgebouw.


Een plezierige middag was het ook voor DFC C1, de jeugdploeg die fraai uithaalde tegen IFC C2 en na afloop massaal een frisdrankje kreeg aangeboden van gelegenheidsponsor Bob Bot die zo mogelijk nog vergulder was met de triomf dan de jongens zelf. Bob heeft duidelijk de AA-status en dat is in deze zware bancaire tijden niet niks!


*Ook foto´s en of ideeën voor deze rubriek? Even mailen naar website-eindredacteur Fred van Dongen: fre.do@inter.nl.net


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com