Roodwitte Rariteiten (4): Don Fredo´s avatar, de schnabbel van Keeper Koen…

6 oktober 2008 1971x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Roodwitte Rariteiten (4): Don Fredo´s avatar, de schnabbel van Keeper Koen…

De foto-rubriek Roodwitte Rariteiten kon afgelopen weekeinde een stevige oogst binnenslepen. Van de twaalf ´geheel geschikte bijzondere momenten´, nemen we er vandaag zeven mee. De resterende vijf gaan in de herkansing en zullen wellicht volgende week te zien zijn.


De foto-bijdragen van deze aflevering zijn afkomstig van Fred van Dongen, Hans Jongeneel en Marco van Woerkom; eerstgenoemde verzorgde de bijbehorende teksten. En zo weten we nu dus alles van de avatar van Don Fredo, de leeftijd van Peter Louwman, de vakantie van Hans van den Berg en de schnabbel van Keeper Koen…


Heeft u ook een foto voor deze rubriek? Mail door naar website-eindredacteur Fred van Dongen: fre.do@inter.nl.net


*Zie voor de vorige afleveringen van deze rubriek in de Fotogalerij de onderwerpen  Roodwitte Rariteiten deel 1, Roodwitte Rariteiten (2) en Roodwitte Rariteiten (3).


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com