Robin Ramesars gouden goal goed voor man of the match

13 oktober 2008 709x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Robin Ramesars gouden goal goed voor man of the match

De wedstrijd tegen Leerdam Sport´55 was er voor DFC eentje om snel te vergeten. Te veel spelers speelden – behoudens de beginfase van het uitduel – onder hun niveau. Voor de Lambert Janssen Wisseltrofee was dan ook moeilijk om tot een speler van de week te komen.


Na veel vijven en zessen viel de keuze uiteindelijk op Robin Ramesar (foto). De middenvelder was er zaterdagmiddag verantwoordelijk voor dat DFC zonder kleerscheuren Leerdam kon verlaten. Twee minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd tekende Robin namelijk de allesbeslissende 1-2 aan.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com