René Koster (64) overleden*Doelman van fameus jeugdelftal DFC

22 oktober 2008 1551x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor René Koster (64) overleden*Doelman van fameus jeugdelftal DFC

Begin deze week is René Koster overleden. Hij is 64 jaar geworden. De crematieplechtigheid is a.s. zaterdagmorgen om tien uur in de Essenhof aan de Nassauweg in Dordrecht.


De laatste jaren was René ernstig gehandicapt omdat zijn been geamputeerd was. Het was bewonderenswaardig hoe hij daarmee omging, daarbij onvoorwaardelijk gesteund door zijn vrouw Karin.


René speelde in de jeugd al bij DFC en was een doelman met talenten. Hij speelde in het fameuze DFC-jeugdelftal van leider Henk Verkerk met o.a. Jan Klijnjan, Arie Heijstek, Dick Groenewoudt, Jan van der Straaten, Ger Husen, Jan Laurey, Aad van Luijk en Dick Krul.


De laatste jaren was René een trouwe bezoeker van de DFC Reünie. Hij was zelfs nog aanwezig op de Oudejaarsavond van 15 augustus j.l. Zijn laatste levensjaren waren niet gemakkelijk, maar we blijven hem herinneren als een levenslustige en opgewekte DFC-vriend.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com