Project Sport Na School verschoven naar het voorjaar van 2009

27 oktober 2008 773x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Project Sport Na School verschoven naar het voorjaar van 2009

Sport Na School gaat, gezien de geringe deelname, voorlopig niet meer door bij DFC. Het project is verplaatst naar het voorjaar van 2009. Het project is een initiatief van de KNVB en het Sportbedrijf Dordrecht (gemeente).  Doel is de sportdeelname van jeugd te vergroten en uiteindelijk een belangrijke bijdrage te leveren aan integratie.


Bij DFC waren de afgelopen twee donderdagmiddagen de leerlingen van de Weizigtschool, de Mariaschool en de Bavinckschool te gast. Door allerlei omstandigheden bleek de belangstelling van de scholieren te gering om verantwoord te kunnen doorgaan.


DFC´s technisch coördinator Arie Evers, die namens DFC het project begeleidde: ,,Ik dank bij deze alle spelers van A 1 en B 1 heel hartelijk voor hun sportieve bijdrage en hoop in de toekomst nog eens een beroep op jullie te mogen doen´´.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com