Nederlaagserie DFC125: OMC moet opnieuw meerdere erkennen in DFC (4-1)

19 oktober 2008 954x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nederlaagserie DFC125: OMC moet opnieuw meerdere erkennen in DFC (4-1)

DFC heeft z´n zevende wedstrijd in de Nederlaagserie ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan dinsdagavond met 4-1 gewonnen van OMC. In augustus was DFC de vijfdeklasser ook al de baas. Toen betrof het een groepswedstrijd in de strijd om de KNVB-districtsbeker.


Ook deze keer was DFC heer en meester. Coskun Altintas zorgde voor de 1-0 waarna Sadik Karasahin DFC´s voorsprong verdubbelde. OMC leek terug te keren in de wedstrijd toen een misverstand tussen doelman Rifat Yaman en verdediger Marco van Woerkom bekwaam werd uitgebuit (2-1). Het bleek slechts een oprisping van OMC-zijde. Nog voor rust vergrootte Dennis Raaymakers namens DFC het verschil naar 3-1.


Na de hervatting was sprake van eenrichtingsverkeer. De DFC-productie bleef evenwel beperkt tot een treffer van Davut Sahan (4-1).  Het duel werd geleid door Jan Tempelaar die op het laatste moment scheidsrechter Anne Pol verving. Pol staat voor een zware medische ingreep. We wensen hem bij deze sterkte en hopen vurig dat de operatie slaagt.


*Eerder speelde DFC al voor deze serie tegen Oranje Wit (1-2), Dubbeldam (4-3), GSC (3-2), SSW (2-4), SC Amstelwijck (5-4) en RCD (6-2). In het klassement staat SSW momenteel bovenaan.


*De speeldata van de resterende wedstrijden vindt u onder de link Programma op deze jubileumsite; de uitslagen onder de link Uitslagen. Op de Jubileumsite staan ook foto´s van de teams die het tot nu toe tegen DFC opnamen in het kader van de Serie DFC125.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com