Lambert Janssen Wisseltrofee: Merijn van Groesen man of the match

7 oktober 2008 548x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Lambert Janssen Wisseltrofee: Merijn van Groesen man of the match

Tegen Noordeloos was hij vorige week al één van de opvallendste spelers van het veld. Hij doelpuntte zelfs twee keer. In het duel tegen Lekvogels trok hij zijn vorm door. Merijn van Groesen kan zich daardoor man of the match van deze week noemen.


Ook een aantal andere spelers kon de jury bekoren. Bijvoorbeeld de onder de lat terug gekeerde doelman Danny Peters, die DFC zaterdagmiddag voor een tweede tegentreffer behoedde. Robin Ramesar was de derde in het oog lopende speler. Zij verzamelden dan ook de nodige punten voor de Lambert Janssen Wisseltrofee, die aan het einde seizoen aan de hoogst genoteerde DFC’er wordt uitgereikt.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com