LAMBERT JANSSEN TROFEE: Robin Ramesar opnieuw man of the match

27 oktober 2008 851x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE: Robin Ramesar opnieuw man of the match

Voor de tweede keer dit seizoen is Robin Ramesar (foto) bij DFC uitgeroepen tot man of the match. Ook doelman Danny Peters en verdediger Marcel van Nes scoorden tegen Streefkerk hoge cijfers, maar konden net niet tippen aan de prestatie van de Dordtse aanvoerder.


Na een matige tot slechte eerste helft – met een 1-3 achterstand als gevolg – kwam DFC alsnog terug in de wedstrijd. Veel viel daarbij te danken aan de twee doelpunten van Robin Ramesar. Zodoende kon vervolgens toch nog de 4-3 zege worden gepakt.


Aan het einde van het seizoen komt de speler, die de meeste punten heeft behaald in het klassement van the man of the match in het bezit van de Lambert Janssen Wisseltrofee. Vorig seizoen ging doelman Danny Peters aan de haal met de prijs.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com