JEUGD: Alleen DFC C1 komt tot winst in bekercompetitie (5-1)

18 oktober 2008 625x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Alleen DFC C1 komt tot winst in bekercompetitie (5-1)

Drie jeugdteams van DFC kwamen vandaag in actie voor de bekercompetitie. Alleen DFC C1 was succesvol. De ploeg van Hans Boogert en Gerard Fransen won thuis overtuigend met 5-1 van IFC C2.


*In Oud-Alblas ging DFC A1 stevig onderuit bij De Alblas A1 ondanks een redelijk goed begin (6-2). Voor DFC scoorden Hikmet en Helder. Hoewel er nog één poule-wedstrijd op het programma staat (volgende maand thuis tegen Oranje Wit A2), is DFC A1 nu al uitgeschakeld voor de volgende ronde. De ploeg van trainer Robert van Heusden verloor in augustus immers ook z´n eerste groepsduel. VVGZ A1 was toen met 1-3 te sterk. Vandaag was VVGZ ook te sterk voor Oranje Wit (4-3).


*Ook in Oud-Alblas verloor DFC B1, dat al was uitgeschakeld, met het kleinst mogelijke verschil van De Alblas B1 (1-0). Het was een matige vertoning.


*DFC C1 – IFC C2 5-1 (rust 1-0). Een knappe zege van het wel erg jeugdige DFC C1 dat de laatste weken duidelijk in vorm komt. Op de overwinning viel niets af te dingen. Voor rust waren de ploegen aan elkaar gewaagd en bleef de productie beperkt tot een goal van Jordy Boogert. Na de hervatting profiteerde DFC steeds beter van de geboden ruimte en liep het uit naar een riante 5-0 voorsprong via treffers van Sem Broere, Salih Ozkan, Achmet Taspin en opnieuw Jordy Boogert. Pas in de slotfase redden de gasten de eer. De spelers van DFC C1 vierden hun eerste zege van het seizoen na afloop met sportdrank aangeboden door gelegenheidssponsor Bob Bot.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com