JEUGD (4): Knap gelijkspel DFC F1*F3 verslaat koploper en staat nu bovenaan

11 oktober 2008 657x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (4): Knap gelijkspel DFC F1*F3 verslaat koploper en staat nu bovenaan

De F-pupillen van DFC beleefden een uitstekende zaterdag. Niet één team verloor. DFC F1 moest daarvoor wel een titanenklus verrichten.


*DFC F1 – Streefkerk F1 5-5 – ,,DFC begon weer met knikkende knieën wat heel jammer is want tijdens de training presteren ze heel goed maar met een wedstrijd hebben ze denk ik een beetje plankenkoorts´´, aldus onze verslaggever Adrie de Weerdt. Na leuk samenspel scoorde Marco 1-0 maar binnen 2 minuten was het weer gelijk (1-1). DFC kwam niet meer aan voetballen toe en met de rust was het 1-3. Ondanks wat aanmoedigingen in de pauze startte DFC weer zwak en liep Streefkerk uit naar 1-5.


En toen kwam de grote ommekeer. ,,In de laatste vijf minuten begon DFC terug te vechten. Dylan maakte 2-5 en Marco met z´n tweede goal 3-5. Dylan had toen kennelijk de smaak te pakken en scoorde nog twee keer: 5-5.  En zo liet F1 toch nog even zien dat ze het wel kunnen. Geweldig dat ze zo terug in de wedstrijd kwamen. Dus toch een pluimpje voor de jongens!´´.**DFC F2 haalde flink uit bij Heerjansdam F2 (1-9). Een bijzondere vermelding verdient DFC F3 dat een zwaar bevochten 1-2 overwinning behaalde bij koploper Drechtstreek F6. DFC F3 nam door dit fraaie resultaat de koppositie over.


**DFC F4 speelde gelijk tegen Sliedrecht F10 (4-4), terwijl DFC F5 huis hield tegen Dubbeldam F11. Het werd maar liefst 13-3.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com